DAKTERRAS

Planten water geven

Gezonde planten maken uw dakterras tot een droomtuin.

Met Tropf Blumat hoort het slepen met water tot het verleden en groeien uw planten als nooit tevoren. Met ons watergeef systeem kunt u zowel hangende bloembakken, grote bloembakken (zelfs met bomen), hanging baskets, bloempotten, enz. van water voorzien.  Door de 3 mm dikke druppelslang te verlengen, kan de aanvoerslang keurig uit het zicht worden weggewerkt en valt het systeem niet op.

Voor bloembakken en kleinere potten tot 25 cm en max. 30 cm diep is er de standaard Blumat en voor het grotere werk als de diepe potten en grote bakken is er de maxi Blumat welke diep in de kluit meet en dus ook het water tot diep in de wortels laat doordringen.

U kunt het irrigatiesysteem rechtstreeks op de buitenkraan aansluiten of op een hoger geplaatst watervat. Wij adviseren U de buitenkraan te gebruiken.

Het systeem kan in de winter losgekoppeld worden en de slangen kunnen buiten blijven. De sensoren welke gevuld met water tot matige vorst verdragen, kunnen beter in de winter naar binnen, schoongemaakt en droog opgeborgen worden. U kunt deze in het voorjaar weer aansluiten waardoor deze een lange tijd zijn te gebruiken en u weer volop van uw bloemen kunt genieten. Zie ook de planner en de gebruiksaanwijzing.

dakterras
Neem contact op

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over een van onze producten? Neem dan contact met ons op.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search